Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاسم ساعدی، نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس که یکی از نمایندگانی است که نام او در لیست ۶۰ نفره استخدامی در وزارت نفت قرار دارد، در این باره گفت: همانطور که همه نخبگان و آشنایان به نظام حقوقی می دانند انتقال از یک دستگاه به دستگاه دیگر نه جرم است و نه تخلف و یک باب قانونی است.

او ادامه داد: به موجب قانون هر کارمند دستگاه دولتی می تواند تقاضای انتقال به دستگاه دولتی دیگری بدهد و در صورت موافقت مبدا و مقصد، انتقال صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این یک پدیده جدید نیست که برخی دوستان به اشتباه موضوع را به هیات نظارت بر رفتار نمایندگان حواله می دهند. هیچ رانت و اعمال نفوذی در این میان اتفاق نیفتاده است و برخی نمایندگان پس از اتمام دوره نمایندگی خود به این وزارت خانه منتقل شده اند و کار غیر قانونی اتفاق نیفتاده است.

این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه نام او در لیست ۶۰ نماینده استخدامی در وزارت نفت که توسط امیرآبادی نماینده فعلی مجلس در برنامه گفت وگوی ویژه خبری در تلویزیون مطرح شد، بوده است، گفت: با وجودی که درخواست من هم برای انتقال به وزارت نفت، مثل بسیاری از همکاران که در پایان دوره نمایندگی درخواست انتقالشان از طرف آقای زنگنه پذیرفته شد، من هنوز به وزارت نفت منتقل نشده ام و کارمند آموزش و پرورش محسوب می شوم و حقوق خود را از این وزارت خانه دریافت می کنم. 

او افزود: پس از گذشت مدت های طولانی از تایید این درخواست انتقال، من همچنان آموزش وپرورشی و فرهنگی هستم و این انتقال انجام نشده است.در حالی که درلیست منتشر شده آقای امیرآبادی به عنوان انتقال دائم از من نام برده شده است که صحت ندارد و من اصلا منتقل نشده ام.

ساعدی با تاکید بر اینکه انتقال همه نمایندگان بعد از پایان دوره نمایندگی به وزارت نفت قانونی است، اظهار کرد: این تنگ نظری ها، بد بینی ها و تخریب افراد را لایق نمی دانم و کسی با این جایگاه نباید به خودش اجازه بدهد با آبروی افراد بازی کند.  این کار خلاف شرع و قانون است و تا زمانی که قانون اجازه این انتقال را داده است، چطور برخی خود را فراتر از قانون دانسته و این کار را منع می کنند؟

او ادامه داد: این انتقالات درچارچوب قانون بوده و کسی حق ندارد خود را فراتراز قانون دانسته و با این اقدامات جامعه را ملتهب کند. آقای امیرآبادی و برخی دوستان به جای اینکه جامعه را دچار تشویش کنند و اعتماد مردم را به نمایندگانشان از بین ببرند، بهتر است طرحی را مصوب کنند که یا انتقال از یک دستگاه دولتی به دستگاه دیگر را منع کند یا صراحتا انتقال نمایندگان مجلس بعد از دوره نمایندگی را منع کند تا تکلیف همه روشن شود. چرا که این رفتار نه به صلاح نظام است و نه صلاح کشور و صرفا اعتماد عمومی را مخدوش می کند.

نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به توییت اخیر امیرآبادی، نماینده ای که مدعی استخدام دائمی ساعدی و حسنوند در وزارت نفت شده بود، گفت: آقای امیرآبادی بعد از انتشار لیست و بردن آبروی افراد، طی دو توییت دست به اصلاح حرف های قبلی خود زد و نوشت که بعد از بررسی دوباره من و آقای حسنوند به وزارت نفت منتقل نشده ایم. در توییتی دیگر هم نوشت که هشت یا نه نفر دیگر بعد از اتمام ماموریتشان در وزارت نفت به دستگاه های قبلی خود برگشته اند و انتقالی صورت نگرفته است. 

او تاکید کرد: این کار تناقض گویی است و جای تاسف دارد. بنابراین برای پیگیری موضوع با نمایندگان فعلی حاضر در صحن مشورت می کنم. اما آنچه مسلم است اینکه حتما صدای آنها بلند می شود که یا این قانون برای همه منتفی شود یا جلوی این التهاب افکنی ها در جامعه گرفته شود.

منبع: الف

کلیدواژه: دوره نمایندگی وزارت نفت وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۷۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعهد و تقوای سیاسی از شاخصه های نماینده در تراز انقلاب است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدزمان رضایی شامگاه سه‌شنبه در جمع خبرنگاران شهرستان با بیان اینکه انتخابات یکی از تاثیرگذارترین مباحث در موضوع نظام اسلامی و کشور است، بر اهمیت انتخاب درست و کارآمد و در تراز انقلاب اسلامی تأکید کرد و از جمله شاخصه‌های نماینده تراز انقلاب اسلامی از دید امامین انقلاب را تعهد، تخصص و تقوای سیاسی برشمرد.

امام جمعه شهر زیراب با اذعان بر اینکه تعهد یعنی فرد در همه اصول زندگی‌اش دستورات قرآن حاکم باشد، به ضرورت شناخت نماینده مجلس به شرع اسلام اشاره کرد و توضیح داد: وقتی می‌گوئیم مجلس شورای اسلامی، این قید اسلامی بودن برای مجلس یعنی نماینده باید نسبت به مسائل دینی و شرعی آگاهی لازم را دارا باشد و دیگر اینکه، نمایندگان مجلس، نماینده مردم مسلمان و معنقدی هستند که برای حاکمیت اسلام و شرع مقدس اسلام هر چه داشتنه‌اند، از مال وجان، همه را فدا کردند.

وی با اشاره به سخنان رهبری مبنی بر تخصص نمایندگان مجلس، خاطرنشان کرد: این افراد در جایگاه نماینده مجلس به عنوان یک الگو معرفی می‌شوند و باید در یک یا چند حوزه دارای تخصص بوده و صاحب نظر باشند؛ چراکه نگاه آنها باید ملی و حتی جهانی باشد.

حجت الاسلام رضایی مهم‌ترین گام برای موفقیت در این زمینه را تقوای سیاسی برشمرد و آن را موجب عاقبت بخیری فرد در دنیا و اخرت دانست و افزود: تمام کسانی که به مقام شهادت رسیدند، ابتدا تقوای سیاسی داشتند و مقدمه تقوای سیاسی، تقوای فردی است.

وی یکی از بزرگ‌ترین خلاءها را همین مسئله تقوای سیاسی عنوان کرد و در رابطه با معنای تقوای سیاسی گفت: یعنی فرد آرمان‌های شریعت و انقلاب اسلامی را بر همه چیز حتی جایگاه و آبرو خویش مقدم بدارد.

امام جمعه شهر زیراب با تأکید بر اینکه نمایندگان مجلس باید تابع محض ولایت فقیه باشند، ولی فقیه را دیده‌بان انقلاب، نظام و اسلام دانست و گفت: تبعیت از ولی فقیه در تمام موضوعات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بر آحاد جامعه واجب است؛ بویژه بر کسانی که مسئولیت دارند و نمایندگان مجلس در این زمینه باید از هر جهت الگو باشند و با توجه به فرمایشات حضرت آقا مبنی بر اینکه نمایندگان حق دخالت در عزل و نصب مسئولان را ندارند، نمایندگان نیز باید تابع محض باشند.

وی در رابطه با شفافیت مالی نمایندگان گفت: تمام اموال نمایندگان مجلس و فرزندانش باید قبل و بعد از چهار سال رصد و اعلام شود چراکه این مسئولیت بسیار حساس است و نباید با کسی تعارف داشت و همه بدانند مجلس محل درآمد نیست بلکه محل تلاش و خدمت به مردم است.

این مسئول یک معیار برای نماینده مجلس را تقوای سیاسی و عدم بداخلاقی در تبلیغات عنوان کرد و گفت: اگر فردی تقوای سیاسی نداشته باشد و در زمان انتخابات بداخلاقی کند، همین نقطه آغاز انحراف اوست.

کد خبر 6099834

دیگر خبرها

  • انتقاد شدید فاطمه هاشمی از وزارت بهداشت
  • کدام نماینده مجلس ۱۴۰ سکه گرفته است؟
  • تعهد و تقوای سیاسی از شاخصه های نماینده در تراز انقلاب است
  • انتقاد شدید فرماندار رزن از نحوه استخدامهای جهاد کشاورزی
  • ببینید | انتقاد تند نماینده نیروهای شرکتی از دولت روی آنتن تلویزیون!
  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چهارشنبه/۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم